Személy- és vagyonvédelem

A személy- és vagyonvédelmi szolgáltatásban kulcskérdés a megrendelői bizalom, amit a szerződés megkötésétől a szolgáltatás felépítésén keresztül a partneri együttműködéssel, az azonnali problémamegoldással és a magasszínvonalú minőségi munkával kívánunk elérni.

Szakmai vezetőnk, szolgáltatás vezetőink több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik a rendszeresen ellenőrzések, a folyamatos kapcsolattartás, a változó körülményekhez rugalmas alkalmazkodás révén stabil vagyonőri csapatot állítanak fel.

Kiszámíthatóság, megbízhatóság, együttműködés jellemzi munkatársainkat, akik között igyekszunk a fluktuációt a lehető legalacsonyabb szinten tartani. A kiválasztás szigorú szakmai és egyéni szempontjai mellett a hosszú távú foglalkoztatásra, a fejlődésre, a szakmai előmenetelre, a megbecsülésre nagy hangsúlyt fektetünk.

Vagyonőreink munkájukat az üzletágunk általános szolgálati utasítása, továbbá a Megbízó által megjelenített, s a szakmai vezetőnkkel egyeztetett egyedi utasítások szerint végzik.

A munkatársaink szakmai felkészültségének szinten tartása és fejlesztése érdekében éves oktatási tematikát dolgoztunk ki. A negyedéves, a féléves és az éves képzésen a vagyonőrök nemcsak ismereteiket gyarapítják, de számot is adnak azokról.

Vagyonőreink alapfelszereltsége:

  • kitűzővel ellátott egységes téli- és nyári formaruha
  • mobiltelefon
  • gumibot

Üzletágunk rendelkezik szakhatóság által kiállított sugárvédelmi engedéllyel, mely feljogosítja különböző biztonságtechnikai eszközök törvényes használatára (pl. röntgensugaras csomagátvizsgáló berendezés). Azokon a területeken, ahol ilyen berendezés kezelésére szól a szerződésünk, az ott dolgozó vagyonőreink mindegyike rendelkezik a törvényben előírt alapfokú sugárvédelmi bizonyítvánnyal.

Az élőerős vagyonvédelmi feladatok végzése során vagyonőreink munkájának, és annak, hatékony voltának valós idejű ellenőrzésére rendelkezünk GPRS alapon működő távfelügyelt járőr ellenőrző készülékekkel, így a munkafolyamatokba az esetleges és szükséges beavatkozások a menedzsment részére szinte azonnali.

Egyes területeinken vagyonőreink a hatékonyabb munkavégzés érdekében kézi fémkeresőt, fémkereső kaput, kábító- és robbanószer kimutatására alkalmas berendezéseket is alkalmaznak.

Kérje ajánlatunkat! Forduljon hozzánk bizalommal!

service@bvfacility.hu