Takarítás

Az általunk használt gépek, eszközök és vegyszerek mind, nemzetközileg ismert, vezető gyártók korszerű, környezetkímélő, igen magas műszaki színvonalú, több nemzeti és nemzetközi minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, nálunk is országszerte forgalmazott, bevizsgált termékek.

A teljesítésbe bevont gépek részletes műszaki dokumentációit, a felhasznált tisztító- és fertőtlenítő szerek használati utasításait és biztonsági adatlapjait kérésükre azonnal rendelkezésükre bocsátjuk.

Munkatársaink - akiknél alkalmazási feltétel az erkölcsi bizonyítvány - egységes, kitűzővel ellátott munkaruhában, a megrendelőink igényeihez lehető legjobban igazodva, kellő körültekintéssel, odaadással és nagyfokú szakmai felkészültséggel végzik munkájukat.

Zöld takarítás

Társaságunk a takarítási szolgáltatásban is a fenntarthatóságot, az ökológiai lábnyom csökkentését, a környezetbarát szolgáltatás megvalósítását tűzte ki célul.

A Környezetbarát Termék KT-64 Környezetbarát takarítási szolgáltatás feltételrendszere 2014-ben lépett életbe, mely szerint Környezetbarát takarításnak minősül az olyan takarítási szolgáltatás, amely környezeti szempontból előnyös, így többek között a lehető legkevesebb vizet és tisztítószert használ, a használt tisztítószerek meghatározott része környezetbarát minősítéssel rendelkezik, fertőtlenítőszert csak az indokolt esetben és előírt helyeken használ, előnyben részesíti a környezetbarát papírárut, a szolgáltatáshoz használt textilanyagok döntő hányadban mikroszálas termékek, a hulladék minimalizálására törekszik és azt szelektíven gyűjti, rendszeres oktatással és képzéssel eléri, hogy jól képzett, felkészült munkaerőt alkalmazzon.

Partnereink igénye alapján velük együttműködve dolgozzuk ki a környezetbarát takarítási szolgáltatás rendszerét. A követelményrendszerben megfogalmazott célok elérése átgondolt tervezéssel, beszerzéssel és a munkatársak elkötelezettségével rövid időn belül elérhető.

Kérje ajánlatunkat! Forduljon hozzánk bizalommal!

service@bvfacility.hu